Mulroy Architects

Lanchester Road

The original 1930s detached house in the London Borough of Haringey had been extended to the rear with a very large conservatory that blocked the views to Highgate Woods to the south. By removing poorly arranged extensions, the ground floor layout was reorganised creating a new, two-storey living area overlooking the gardens. A bespoke table is located within the kitchen is perfect for daily family dining, and acts as a pivot towards a much larger dining room that can cater for parties and dining for a further 20 guests.


Images © Will Pryce

Contact

If you would like to find out more about any of the projects we’re working on, or talk to us about how Goodfellow Communications can help you, we’d love to hear from you.

Telephone: +44 (0) 203 633 2077
Email: [email protected]

    A map of our office location can be found here


    Goodfellow Communications
    Unit 52.11, Woolyard
    52 Bermondsey St
    London
    SE1 3UD

    Sign up to our mailing list here.


    Vacancies

    See our current vacancies here.